Despre noi

Fermă de Tenebrio molitor - o soluție pentru sustenabilitate

Credem cu tărie că este de datoria fiecăruia dintre noi de a proteja planeta. 

Ferma noastră de insecte oferă o sursă de proteină curată, cu impact benefic asupra mediului prin reducerea emisiei gazelor de seră.

Într-adevăr, folosirea insectelor în hrana animalelor duce la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, conservarea biodiversității oceanelor și îmbunătățirea semnificativă a productivității legate de utilizarea terenurilor. În acest fel, insectele devin o nouă resursă naturală, durabilă și responsabilă pentru a face față provocărilor nutriției în fermele de acvacultură și pentru a ne hrăni animalele de companie.

Dacă este controlată și structurată în mod corespunzător, creșterea insectelor are un impact redus asupra mediului în comparație cu alte surse de proteine pentru nutriția animalelor.

Insectele noastre sunt hrănite doar cu produse locale, ecologice, din surse sigure, pentru cultivarea cărora nu s-au folosit pesticide. 

Ca o confirmare a viabilității și eficienței soluției noastre, am fost unul dintre cele 16 start-up-uri câștigătoare al grantului oferit de Eit Climate-Kic, în programul BlackSeaClimaccelerator 2022.

Misiune

Hrănim animalele de fermă și de companie, oferind o sursă ecologică și benefică de proteine din insecte.

Viziune

Credem într-un viitor sustenabil.

Valori